Ce culoare corespunde zodiei tale?


Culorile toate se transpun printr-o energie proprie, iar unele au darul de a scoate la iveală imprevizibilitatea unei persoane. Altele, dimpotrivă, te vor face să câștigi încredere sau vor ști să liniștească sufletele neliniştite, să redea vigoare sau să genereze multe beneficii diverse și variate.

Totuși, există o relație între culori și semnele zodiacale? Da! Descoperă nuanța care va spori calitățile zodiei tale!

BERBEC

Dacă te-ai născut între 21 martie și 20 aprilie, deci ești Berbec și culoarea ta este roșie.

Roșu

Roșul este culoarea pasiunii, a energiei și a dinamismului. Berbecul arată un entuziasm natural pentru viață, iar roșul se traduce astfel prin înflăcărare și autoafirmare.

TAUR

Ești Taur dacă te-ai născut între 21 aprilie și 21 mai. Deci culoarea ta este verde.

Verde

Culoarea verde este legată de natură, lăstar și creștere. De asemenea, simbolizează câmpurile în care trăiește taurul. Taurul este în continuare legat de primăvară care marchează revenirea verdelui.

GEMENI

Persoanele născute în zodia Gemeni au venit pe lume între 22 mai și 21 iunie. Culoarea lor este galbenă.

Galben

Galbenul este o culoare care este atât strălucitoare, cât și plină de viață. Inspirantă și emoționantă, la fel ca Gemenii, amintește de Soare și luminează tot ce este în jurul ei.

RAC

Născut între 22 iunie și 22 iulie, ești așadar Rac. Culorile tale sunt alb și argintiu.

Alb și Argintiu

Albul și argintiul sunt nuanțe pure și imaculate. Ele reprezintă suprafața apei, precum și cea a Lunii. Acestea sunt culorile perspicacității și ale purității. Ele ajută la creșterea cunoștințelor precum și a sensibilității ființei pe care o caracterizează, făcând din Rac o persoană sociabilă și apreciată.

LEU

Dacă te-ai născut între 23 iulie și 22 august, te-ai născut sub semnul Leului. Deci culoarea ta este auriu.

Auriu

Auriul este o culoare caldă și pozitivă. Aceasta emană prestigiu și clasă. Auriul a simbolizat întotdeauna puterea, așa că nu este de mirare că regele junglei ar fi influențat de această nuanță!

FECIOARA

Fecioarele vin pe lume între 23 august și 22 septembrie. Culorile lor sunt verde și maro.

Verde și maro

Maro și verde încurajează Fecioarele să dea tot ce e mai bun în ele. În natură, verdele este sinonim cu  înmugurirea, ceea ce explică nevoia constantă a Fecioarei de a se îmbunătăți. Culoarea maro reprezintă stabilitatea și justifică stilul de viață precaut adoptat de Fecioare.

BALANȚA

Născut între 23 septembrie și 22 octombrie, ești sub semnul Balanței. Culorile tale sunt roz și bleu pal.

Roz și bleu pal

Rozul și bleu-ul pal fac persoanele născute în semnul Balanței iubitoare și blânde. Aceste nuanțe conferă Balanței o prezență liniștitoare și placută. Rotindu-se ca o briză proaspătă, bleu-ul pal simbolizează echilibrul și claritatea. Rozul, pe de altă parte, dezvăluie natura blândă și bună a Balanței.

SCORPIONUL

Născut între 23 octombrie și 22 noiembrie, ești Scorpion și culoarea ta este neagră.

Negru

Culoarea neagră este asociată cu misterul. Un Scorpion este adesea foarte curios, dar concentrat. Negrul simbolizează profunzimea în care trăiește Scorpionul, precum și dorința lui de a exista în adâncuri.

SĂGETĂTOR

Ești Săgetător dacă te-ai născut între 23 noiembrie și 21 decembrie. Deci culoarea ta este violet.

Violet

Culoarea violet permite spiritului filozofic al unui Săgetător să fie mai deschis și mai luminat. Este, de asemenea, o culoare pozitivă, permițând Săgetătorilor să-și lărgească orizonturile.

CAPRICORNUL

Te-ai născut între 22 decembrie și 20 ianuarie? Fiind un Capricorn, culorile tale sunt maro și gri.

Maro și gri

Atât culoarea gri, cât și maro contribuie la găsirea de către Capricorn a căii celei mai practice în viață, dar și a celei mai bune. Acestea sunt culori neutre, dar puternice și îl ajută pe Capricorn în propria lui putere și fiabilitate. Griul simbolizează natura simplă și directă a unui Capricorn. Maroul reprezintă un sentiment de stabilitate. Aceste culori permit Capricornilor să fie hotărâți și să țintească spre ce e mai bun.

VĂRSĂTOR

Născuți între 21 ianuarie și 19 februarie, Vărsătorii au drept culoare albastrul.

Albastru

Culoarea albastră încurajează creativitatea Vărsătorului și îl ajută în gestionarea neliniștii lui. Albastrul reprezintă oceanul și generează un flux constant de idei și experimente.

PEȘTI

Dacă te-ai născut între 20 februarie și 20 martie, ești Pești și culoarea ta este verde deschis.

Verde deschis

Culoarea verde deschis simbolizează reînnoirea și permite celor din Pești să se conecteze cu subconștientul lor. Culoarea vieții, verdele deschis reprezintă atât reînnoirea, cât și inspirația.

© ariadnafblog – All rights reserved

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un comentariu