Diferenta de varsta


Astrologia precum si numerologia studiaza ciclurile de viata, iar ciclul de 12 este cel unul din cele mai speciale si mistice cicluri din ezoterism. Acest articol detaliaza dinamismul relatiei in functie de ciclul de 12 ani, caracteristicile cuplului date de diferenta de varsta dintre parteneri.

Cum trebuie sa calculezi:
Noteaza data nasterii tale si a partenerului tau si calculeaza diferenta de ani, luni si zile intre voi. In functie de diferenta de varsta pe care o obtii, alfa mai jos explicatiile pentru fiecare diferenta in parte.
Atentie, daca la calcul obtii o diferenta care depaseste 6 luni, atunci trebuie sa calculezi precum in exemplu de mai jos:
Diferenta de varsta dintre Ana si Petre este de 2 ani, 5 luni si 23 de zile. Specificul relatiei lor este descris la diferenta de 2 ani intre parteneri.
Diferenta de varsta dintre Ana si George este de 2 ani, 6 luni si 4 zile. Specificul relatiei lor este descris la diferenta de 3 ani intre parteneri.

Partenerul tau este de aceeasi varsta cu tine sau nascut la o diferenta de 12 sau 24 de ani.
Persoanele aflate intr-o asemenea relatie vor descoperi repede ca au viziuni asemanatoare asupra vietii, ceea ce ii leaga puternic. Apare insa o anumita nevoie de independenta, fiecare partener de cuplu va dori sa isi mentina personalitatea si sa isi impuna vointa, de aceea vor exista probleme cand se necesita compromisuri. Uneori pot exista conflicte de putere.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 1 an (el este mai in varsta sau mai tanar cu 1 an), de 13, sau de 25 de ani.
Aceasta relatie are ca specific o simpatie speciala precum si faptul ca persoana mai in varsta va incerca sa isi formeze perechea. Viitorul relatiei depinde mult de deschiderea si vointa persoanei mai tinere spre a invata si a urma ghidarea persoanei cu mai multa experienta de viata. Cheia relatiei este admiratia si respectul reciproc, mai mult decat pasiunea sau sexul.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 2 ani an (el este mai in varsta sau mai tanar cu 2 ani) sau de 14 ani.
Intre doua persoane cu aceasta diferenta de varsta va exista o apropiere rapida, multa comunicare si pasiune reala. Premizele sunt foarte bune pentru o relatie pe termen lung si casatorie. Comunicarea este importanta si cu cat cei doi parteneri isi dezvaluie mai multe secrete si lucreaza la increderea reciproca cu atat relatia va fi mai satisfacatoare.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 3 ani sau 15 ani.
Exista foarte multa pasiune intre doua persoane care formeaza o astfel de relatie de cuplu, insa si multa tensiune. Problemele de comunicare si interventiile exterioare va pot zgudui relatia si duc in timp spre separare urmata de o noua apropiere. Pasiunea, gelozia, nesiguranta caracterizeaza aceasta relatie care are un viitor dificil.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 4 ani sau de 16 ani.
Intre doua persoane cu aceasta diferenta de varsta relatia are un debut lent, caracterizat de apropiere prieteneasca si o mare afinitate sufleteasca. Aceasta relatie linistita are nevoie de timp pentru a inflori. Asigurati-va ca nimic din exterior nu va poate perturba dezvoltarea relatiei mai ales la inceput. Cu cat timpul trece, cu atat relatia devine mai solida.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 5 ani sau de 17 ani.
Atractia sexuala este deosebit de puternica in acest cuplu. Vor exista insa probleme mari de comunicare deoarece viziunile asupra vietii sunt foarte diferite. Fiecare partener vrea altceva de la viata si cauta altceva in relatia de cuplu, de aceea relatia poate fi scurta, dar pasionala. Partenerilor le este greu sa isi inteleaga unul altuia punctul de vedere.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 6 ani sau de 18 ani.
Partenerii de cuplu nascuti la o asemenea diferenta de varsta sunt complementari. Fiecare este diferit, insa se pot completa perfect unul pe celalalt. Scopul relatiei lor este sa invete unul de la celalalt. Atractia sexuala este puternica, atasamentul si gelozia de asemenea, de aceea chiar daca exista uneori conflicte puternice, relatia continua in general mult timp.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 7 ani sau de 19 ani.
Aceasta relatie este una caracterizata de mister si magie. Cei doi parteneri sunt puternic atrasi unul de altul deoarece simt nevoia se descopere reciproc. Le place sa discute mult impreuna, iar sexul se afla sub semnul curiozitatii si al experimentarii. Au insa nevoi diferite de la o relatie de cuplu, de aceea sa faca planuri pe termen lunga va fi o adevarata provocare.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 8 ani sau de 20 de ani.
Aceasta relatie este bazata pe atasament, sentimente tandre si valori durabile. Partenerii se simt in siguranta in aceasta relatie si sunt generosi. Stabilitatea caracterizeaza relatia, chiar daca pasiunea nu este una deosebit de intensa. Satisfactia pe termen lung este data de faptul ca fiecare dintre parteneri ii poate oferi celuilalt ceea ce are nevoie.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 9 ani sau de 21 de ani.
Aceasta relatie este o adevarata provocare, cu multe ”daca” si ”poate”. O puternica dorinta de a fi impreuna ii anima pe parteneri, insa o anumita incapatanare si probleme de comunicare pot crea probleme reale pe termen lung. Pentru ca relatia sa mearga bine unul din cei doi va trebui sa faca mari compromisuri si sacrificii.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 10 ani sau de 22 ani.
Cei doi parteneri care se afla intr-o asemenea relatie sunt foarte bucurosi ca s-au intalnit deoarece ei se transforma mult unul langa celalalt. Fiecare din ei devine mai implinit, mai fericit, mai de succes in aceasta relatie caracterizata de complementaritate, voiosie si dorinta de a ajuta.

Diferenta de varsta intre tine si partenerul tau este de 11 ani sau de 23 de ani.
Exista mari diferente de caracter intre acesti parteneri de cuplu, deoarece unul este extrovertit, dinamic si dornic de actiune, pe cand celalalt este mai linistit, dornic de stabilitate si intimitate. Relatia este insa una cu posibile perspective de durata, deoarece fiecare are nevoie de celalalt. Ei isi pot oferi unul altuia exact ceea ce le lipsea inainte de a se intalni.

sursa: kudika.ro

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: