Zodiile si sinceritatea


Cât de sincere sunt zodiile

Evident că o minciună are cu totul alte motivaţii decât zodia celui care o spune. Cu toate acestea, unele zodii sunt predispuse la minciună, iar altele sunt mai sincere, nativ vorbind.

Berbec: Nativul Berbec e, în general, franc şi sincer pentru că e curajos şi nu se teme să spună adevărul, iar pe de altă parte i se pare prea dificil să ţină minte ce-a minţit. E foarte uşor de prins cu minciuna, după graba cu care schimbă subiectul…

Taur: Cele câteva secrete ale Taurului sunt extrem de bine ascunse şi apărate cu o străjnicie care ar convinge şi Curtea Supremă. Tocmai fiindcă doreşte să-şi păstreze credibilitatea pe termen lung, Taurul minte rar şi numai cu motive foarte întemeiate.

Gemeni: Astrologic vorbind, nativul Geamăn este Pinocchio-ul zodiacului. Influenţa lui Mercur îl ajută să ticluiască poveşti oricât de mirobolante şi de credibile. Este în stare să mintă şi numai din plictiseală, ca să facă lucrurile să pară mai interesante.

Rac: Decât să mintă, Racii preferă să păstreze tăcerea, pur şi simplu. Dacă totuşi sunt nevoiţi să mintă, au avantajul unei memorii excelente care îi ajută să rămână consecvenţi poveştii pe care au ticluit-o.

Leu: Leul nu minte. Este sub demnitatea lui! Chiar şi când minte, Leul nu minte… ci ajustează adevărul după dorinţele sale, vezi bancurile cu Şeful.. „Şeful nu întârzie, el este reţinut… Şeful nu minte, el ste dezinformat…”

Fecioară: Deşi e guvernată de Mercur ca şi Gemenii, Fecioara nu minte nici pe departe atât de mult ca aceştia. Din fericire, e mult prea ataşată de precizie şi corectitudine ca să se preteze la minciuni. Altfel, inteligenţa ar ajuta-o să inventeze minciuna perfectă!

Balanţă: Deşi nu îi place să mintă, Balanţa se vede de multe, de prea mute ori nevoită să mintă sau măcar să „cosmetizeze” adevărul de dragul armoniei pe care doreşte să o păstreze în relaţiile sale. În grade de la „Ce bine arăţi!” şi până la „Aseară am fost singur/ă, acasă”.

Scorpion: Dacă un Scorpion se hotărăşte să mintă, nu va recunoaşte nimic, nici măcar sub tortură. Noroc că nu apelează la ea prea des, pentru că este prea obsedat el însuşi de trădare şi dezamăgire. Scorpionul alege discreţia şi secretul mai repede decât minciuna.

Săgetător: Exact invers decât zodia opusă, Săgetătorul este cel mai înfocat apărător al adevărului din tot zodiacul. Nu te lăsa înşelată de aparenţe, însă. Şi el minte, la o adică, numai că o face cu convingerea că aşa este… sau ar trebui să fie! Iar exagerarea sau hiperbolizarea e la ordinea zilei…

Capricorn: Ar trebui să fie cel puţin în joc viaţa unui om sau salvarea propriei cariere sau căsnicii ca să decidă Capricornul că o minciună ar fi mai de folos decât adevărul. Altfel, are ambiţia de a fi corectitudinea întruchipată, aşa că nu va apela cu uşurinţă la minciuni.

Vărsător: „Prieten îmi e Socrate, dar mai prieten îmi e adevărul” este una dintre vorbele de duh preferate ale Vărsătorilor. Se prea poate să mai scape mici minciuni pe alocuri, dar în chestiuni de principiu ţine să rămână consecvent adevărului.

Peşti: Ce e aceea o minciună, când toată lumea ştie, de la Buddha încoace, că totul este o mare iluzie cosmică? Peştii, mai mult ca oricine, ştiu aceasta. Aşa că… adevăr sau minciună e tot aia, până la urmă…

sursa: unica.ro

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: