Zodiile si iertarea


Cum iartă zodiile?

V-aţi certat şi au ieşit scântei? De cele mai multe ori exista însa soluţii pentru a remedia situaţia. Chiar şi astrele ne pot oferi mici indicii despre felul în care reacţionează zodiile când apare un conflict în relaţia de cuplu. Fiecare reacţionează diferit, important este să ii găseşti punctul sensibil.

Berbec
Daca v-aţi certat atunci ar fi mai bine sa fii prima care face pasul de împăcare. Berbecul îşi doreşte să îi ceri iertare, sa îi faci promisiuni şi să te ţii de ele. Va aprecia cu atât mai mult dacă vei avea inspiraţia să îi ceri iertare în public.

Taur
Taurul doreste să aiba întodeauna dreptate. Aşa că dacă în relaţia vostră au aparut scântei, atunci ar fi bine să admiţi că ai greşit, chiar dacă nu aceasta este realitatea. Taurii iartă greu şi cel mai bine e să ai un plan foarte bine pus la punct, în cazul în care mai apar conflicte.

Gemeni
Gemenii au un simţ dezvoltat al umorului şi apreciază gesturile spontane. Aşa că dacă v-aţi certat, ar fi bine sa profiţi de aceste indicii. Trimite-i un mail draguţ, sau sms-uri atunci când crezi ca l-ar lua prin surprindere. Daca vreţi să evitaţi pe viitor conflictele in relaţie, atunci ţine cont ca un nativ Gemeni are nevoie in permanenţă să comunice.

Rac

Dacă iţi doresti ca iubitul tău Rac să te ierte atunci înarmează-te cu multa răbdare şi tact. Oricum nativii acestei zodii sunt foarte sensibili şi e usor sa le răneşti sentimentele. Cel mai indicat ar fi să ii zici ca nu poţi trăi fără el şi să ii promiţi că de acum ii vei acorda mai mult timp şi atenţie.

Leu
Cere-ţi iertare în cel mai profund mod şi spune-i că nu meriţi dragostea lui. Aceasta este calea cea mai sigură de a-l aduce din nou lângă tine pe iubitul Leu. Când Leul va considera că ai făcut suficient efort pentru a-l recâştiga, cu siguranţa se va reîntoarce in viaţa ta.

Fecioară
În cazul în care ai de obţinut iertarea unui nativ din zodia Fecioară, misiunea nu este foarte simplă. De aceea împăcarea se va produce abia dupa discuţii lungi si serioase în care el nu va ezita sa despice firul in patru şi să iţi reproşeze o mulţime de lucruri.

Balanţă
Balanţa este greu de mulţumit şi la fel de grea va fi reîmpăcarea dacă vă certaţi. Totuşi nu ramane insensibilă la vorbe dulci şi la gesturi romantice şi inedite pâna atunci în relaţia voastră. Dacă vrea sa îi ceri iertare în scris, atunci nu sta pe gânduri si compune-i o scrisoare, pentru ca Balanţa are nevoie de cât mai multe certitudini.

Scorpion
Fapte nu vorbe. De acestea are nevoie Scorpionul pentru a te primi din nou în viaţa lui. Încearcă să îi demostrezi că nu are de ce să işi facă griji în ceea ce priveşte relaţia voastră şi în felul acesta îl vei recuceri.

Săgetător
O cale sigură de a te împăca cu un nativ din Săgetător este aceea de a te împrieteni cu amicii lui. Acest nativ pune mare preţ pe relaţiile sale cu cei din jur, aşa că în momentul în care o să te vadă că te-ai integrat în grupul lui de prieteni, vei avea parte şi de iertarea sa.

Capricorn
Capricornul apreciază foarte mult sinceritatea. Asigură-l de iubirea ta, fă gesturi care să îi demostreze faptul ca veţi avea un viitor frumos împreună. Nu încerca să îl păcăleşti, pentru că nu va ţine, si mai mult, relaţia se poate rupe definitiv.

Vărsător
Comunicarea este cuvântul de bază atunci când vorbim de reîmpăcarea cu un Vărsător. De regulă sunt deschişi să te asculte şi de asemenea să işi expună şi ei punctul de vedere. Conflictele apar rar, dar pot dispărea definitiv dacă accepţi comunicarea deschisă şi spiritul de aventură al acestui nativ.

Peşti
Un nativ Peşti nu suportă să vadă pe cineva că suferă. Este poate cel mai uşor de recîştigat dintre toate semnele zodiacului. Va fi uşor de înduplecat daca îl copleşeşti cu gesturi tandre şi adopţi o atitudine optimistă.

sursa: unica.ro

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • Adriana Balogh  On iunie 13, 2011 at 9:32 pm

    Este foarte adevarat ceea ce se spune despre iertare in privinta varsatorilor,berbecilor,capricornilor, gemenilor;sunt inconjurata de acesti nativi,si in general toate caracteristicile scrise despre ei sunt in cel mai bun detaliu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: