Influenta zodiei parintilor tai


Familia are o importanata covarsitoare in formarea caracterului unui copil, implicit al viitorului adult. Copiii copiaza modele, mama si tata fiind cei mai importanti in acest sens. Cauta zodia mamei tale si tatalui tau si vezi ce ai invatat de la ei:

Ai un parinte din zodia Berbec

De mic copil ai invatat sa fii competitiv si sa ai curaj. La varsta adulta vrei mereu sa fii primul si sa te afirmi. Ai avut un antrenor demn de luat in considerare in parintele tau din zodia Berbec. I-ai admirat intotdeuna spiritul de initiativa, naturaletea, spontaneitatea, sinceritatea si atitudinea directa. Ai preluat fara sa observi aceste caracteristici. Disponibilitatea ta scazuta fata de compromisuri, precum si increderea foarte buna in sine au fost adugate caracterului tau de catre parintele tau Berbec.

Ai un parinte din zodia Taur

Taurii sunt foarte familisti si ai preluat valorile familiale de la parintele tau din aceasta zodie. Simtul afacerilor si al investitiilor este o calitate ”mostenita” care te ajuta deosebit de mult in viata. Incapatanarea de care dai dovada in situatii potrivnice este semn al educatie primite de la un nativ Taur: ai copiat modelul parintelui tau care se incapatana sa rezolve lucrurile asa cum vroia. Daca mama ta a fost Taur, ai invatat sa gatesti foarte gustos de la ea.

Ai un parinte din zodia Gemeni

Vezi mereu ambele laturi ale unei situatii si iei foarte greu decizii? Vorbesti mult si suprarationalizezi lucrurile? Te consideri superioara din punct de vedere intelectual altor persoane? Este clar ca ai beneficiat de prezenta importanta a unui nativ Gemeni in familia ta. Pui mare accent pe comunicare in relatiile tale cu cei din jur si incerci mereu sa gasesti o logica a ceea ce ti se intampla. Parintele tau gandea atat de logic incat i-ai preluat modelul!

Ai un parinte din zodia Rac

Pui mare accent pe suflet, dai dovada de toleranta, intelegere si iertare. Lumea ta emotionala este bogata si te conduci dupa visele si idealurile tale. Inseamna ca ai avut in familie un parinte Rac visator si sensibil care te-a invatat ca viata are profunzimi nebanuite si ca visele trebuiesc urmate. Atasamentul fata de familie si cei dragi (prieteni) este deosebit de puternic si l-ai invatat de la parintele tau din zodia Rac care s-a sacrificat mereu pentru familie.

Ai un parinte din zodia Leu

Desi iti acuzi parintele ca da dovada de incapatanare si orgoliu exagerat in anumite situatii, ai preluat pe deplin aceste caracteristici. Demnitatea ta o aperi intotdeuna, ai o sensibilitate deosebita fata de critica si persoanele din jur nu au curajul sa te contrazica. Optimismul, ambitia si vointa puternica cu care lupti pentru a repurta cat mai multe succese in viata se datoreaza educatiei primite de la un nativ Leu din familia ta!

Ai un parinte din zodia Fecioara

Perfectionismul tau este rodul atentie pe care l-ai primit de la parintele tau din aceasta zodie. Te-a corectat mereu si ti-a pretins ca sa iti faci temele si sarcinile in mod exemplar. Spiritul tau critic, pramatic si atentia la detalii l-ai dobandit ca urmare a discutiilor tale cu un nativ Fecioara din familia ta. Nu te increzi in minciuni frumoase, deoarece de mic copil ai fost invatata sa nu te lasi prada iluziilor.

Ai un parinte din zodia Balanta

Principii, calm, stapanire de sine, respectarea regulilor de bun simt si un comportament civilizat s-a adaugat personalitatii tale daca te-a crescut un nativ Balanta. Ai invatat ca pentru a primi ceva trebuie sa dai altceva in schimb. In copilarie ai fost pedepsita si recompensata in functie de comportamentul tau de catre parintele Balanta. Aplici aceeasi tactica in relatia de cuplu si cu cei din jur. Maturitatea ta si abilitatile de integrare sociala foarte buna sunt rodul educatiei primite de la un nativ Balanta.

Ai un parinte in zodia Scorpion

Daca ai un caracter puternic, o vointa de fier si foarte multe dorinte pe care vrei sa ti le satisfaci (o lista intreaga de ambitii) atunci inseamna ca asupra ta si-a pus amprenta un nativ Scorpion. Ai invatat de la parintele tau sa nu cedezi in situatii adverse si sa reusesti si in cele mai dificile conditii. Ai insusit de la parintele Scorpion abilitati fine de psiholog si de manipulare. Experienta ta din copilarie te face ca sa ai o frica puternica de a nu fi controlata si o dorinta interioara de a controla totul in jurul tau. Motiv pentru care studiezi astrologie, psihologie, ocultism etc.

Ai un parinte din zodia Sagetator

Copil mic fiind ai fost fascinata de personalitatea puternica a parintelui tau din zodia Sagetator: stia atat de multe si intotdeuna avea raspuns la intrebarile tale, avea mereu dreptate! La varsta adulta te trezesti in pozitia in care cei din jurul tau iti cer sfaturi si consiliere. Acum tu esti persoana care are mereu dreptate si vrei sa te impui! Ti-ai format propriul set de valori caci asa ai invatat de la parintele tau Sagetator ca se procedeaza in viata pentru a avea rezultate.

Ai un parinte din zodia Capricorn

Ai invatat sa stai pe propriile tale picioare si sa iti asumi diverse responsabilitati de mic copil. Seriozitatea, responsabilitatea si maturitatea ta sunt rodul educatiei severe date de un nativ Capricorn din familia ta. Ai invatat sa nu te plangi, sa nu te lamentezi ci sa inaintezi cu rabdare si perseverenta in directia ambitiilor tale. O anumita rezerva fata de oameni ai invatat de la parintele tau din aceasta zodie.

Ai un parinte din zodia Varsator

Respecti independenta altora si ceri libertate multa in cuplu? Nu este de mirare daca ai avut un parinte Varsator! Spiritul tau de observatie deosebit de bun si capacitatea de a intelege psihologia umana este rodul discutiilor tale din familie. Ironia ta fina este copiata dupa model Varsator! O doza de detasare si foarte mult spirit rebel ai invatat de la acesta!

Ai un parinte din zodia Pesti

Credinta ta in lumea spirituala este puternica din cauza educatiei primite de la un nativ Pesti. Ai fost inspirata ca sa iti urmezi idealurile, sa cauti marea iubire, sa muncesti ceea ce iti place si sa crezi in ceva superior. Filosofezi foarte mult, deoarece parintele tau Pesti te-a facut sa privesti viata cu mult mai profund si sa iti pui intrebari! Simtul estetic si inclinatiile tale artistice au fost dezvoltate si incurajate de acest parinte.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: