Cum sunt prietenii în funcţie de zodie


Ai nevoie de un prieten să te ajute să te muţi sau să-ţi urci pianul pe scări? Ai piciorul în ghips şi ţi-ar trebui un amic dispus să-ţi facă cumpărăturile? Iată pe cine te poţi baza…

Berbec: Sar primii, ca de obicei. Pentru un Berbec nu-i e greu să te adauge şi pe tine la lista, deja lungă, a treburilor pe care şi-a propus să le facă astăzi. Îi plac provocările, treburile scurte şi intense, mai degrabă decât să-l soliciţi pentru o treabă plicticoasă…

Taur: Sunt persoane destul de comode, dar cum le place să se numere printre cei pe care te poţi baza, n-o să te refuze. Doar să nu abuzezi de ajutorul lor. Decât să vină de trei ori, preferă să vină o singură dată şi să facă singuri toată treaba.

Gemeni: Te ajută cu plăcere… mai ales din gură! Având în vedere că zodia lor guvernează mâinile, sunt foarte îndemânatici. Păcat că nu prea-i prinzi. Dacă i-ai convocat la o acţiune patriotică, ori întârzie, ori te sună că nu pot să ajungă…

Rac: Prietenia unui Rac se obţine greu, dar e pentru totdeauna. Ştii că te poţi baza apoi pe ajutorul lui, chiar dacă comentează. E ca în povestea biblică: Geamănul zice că se duce să culeagă via, dar n-o face, Racul comentează că nu se duce, dar până la urmă îi pare rău şi o face, şi încă fără să facă caz de asta.

Leu: Leii au o listă foarte scurtă de persoane apropiate pentru care ar sări şi-n foc. Dacă nu te numeri printre norocoşii de pe această listă, nu te poţi baza pe ajutorul lui, decât în cazul special în care e într-o dispoziţie generoasă. Altfel nu se va deranja, dar ar putea trimite pe altcineva să o facă, în locul lui.

Fecioară: Te ajută cu mult devotament, mai ales dacă eşti bolnavă şi îi inspiri milă. S-ar putea să facă o curăţenie mai lună decât ai făcut tu vreodată. În caz că soliciţi o Fecioară la o treabă manuală, gen zugrăvit sau meşterit, o va face ca un profesionist perfecţionist ce este.

Balanţă: Dacă predomină talerul plin cu avânt, te ajută la fel de repede ca un Berbec. Dacă e mai plin talerul cu lene… poţi să aştepţi mult şi bine. Nu te va refuza însă niciodată dacă îi ceri sfatul într-un domeniu estetic, gen: cum să-ţi decorezi casa sau care sunt cele mai frumoase rochii de mireasă.

Scorpion: Dacă îţi este la rândul lui dator cu vreun serviciu, Scorpionul îşi va lăsa acasă mama bolnavă ca să vină să te ajute pe tine. Nu de altceva, dar îi place să-şi plătească poliţele. Dacă eşti prietenul lui de încredere, ştii că te rezolvă, iar dacă nu, nici măcar nu-ţi trece prin cap să-i soliciţi ajutorul.

Săgetător: Foarte eficient când se apucă de treabă. Numai că va simţi nevoia să comenteze, sa facă glume sau să dea sfaturi altora înainte să pună mâna. Merită să-l convoci la o treabă de făcut între prieteni, măcar ca să vă amuzaţi împreună.

Capricorn: Dacă Capricornul te onorează cu prietenia lui, se va căţăra până în vârful muntelui pentru tine. Sau orice alt lucru dificil şi anevoios. Problema e că are atât de puţin timp liber încât te poţi considera extrem de norocos dacă te strecoară în programul lui.

Vărsător: De la Vărsător te poţi aştepta nu doar să te ajute la ceea ce îi soliciţi, dar chiar să-ţi dea o soluţie mai bună! De ce să vă chinuiţi cu pianul pe scări când un scripete montat pe marginea blocului ar rezolva treaba fără efort? Sau alt gen de soluţii ingenioase…

Peşti: E plin de bunăvoinţă când vine vorba să ajute pe cineva. Din păcate, a promis şi vecinului de palier să-i repare calculatorul, şi verişoarei sale să-i facă injecţie la copil, şi mai multor instituţii caritabile nonguvernamentale să salveze planeta, încât e greu să le împace pe toate…

sursa: unica

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: