Subalternul-Varsator


Subalternul din zodia varsatorului este acel subaltern care este prieten cu toata lumea, foarte apreciat de femei dintr-un fel de pornire materna, in general sobru, modest, uneori timid, foarte rar glumet.

De multe ori, schimba slujba dupa slujba pentru a se cauta pe sine si locul lui pe lume si, de cele mai multe ori, il gaseste.

Desi nu este o fire sentimentala, manifesta un interes constant si puternic fata de toti, nu in felul amuzant si optimist al sagetatorului sau aventurier si cuceritor al leului.

De obicei, varsatorul isi incepe cariera fie deja in partea superioara a ierarhiei, fie ca isi cauta profesii care ii asigura independenta si timpul necesar pentru a medita si experimenta, de a-si exercita rolul lui de vizionar, predicator, politician, de inovator sau inventator.

Interesul lui fata de oameni nu este unul emotional, ci mai degraba stiintific, ideile si opiniile lui de multe ori sunt calificate ca lipsite de spirit practic, daca nu chiar irationale, pentru ca nu viseaza prezentul, ci aproape intotdeauna viitorul, mai apropiat sau mai indepartat.

Subalternii uranieni sunt de doua tipuri: tipul cumsecade, tacut, bland, ganditor, cu tabieturi putin ciudate si demodate, retras, timid, neinteles, traind in lumea lui viitoare. Celalalt tip este un alt fel de singuratic, boem generos, cu ganduri mari, dar posibilitati mici, pentru ca nu are nici un fel de preocupare pentru partea materiala a vietii.

Amandoua tipurile au in esenta aceleasi trasaturi: amandoi sunt extrem de inteligenti, cu un simt deosebit al perceptiei, cu o sensibilitate la fel. Nu au o memorie deosebita, dar aceasta este compensata de puterea intuitiei, au obiceiuri stranii in a se imbraca, a vorbi, a manca, si este totusi un bun executant in modul lui foarte propriu de a intelege munca si oamenii, desi el ramane un neinteles.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: