Seful-Varsator


Seful-varsator este o specie cu totul deosebita, si mai ales foarte rara, pentru ca numai accidental ajung in pozitii de conducere foarte inalte, macar pentru simplul motiv ca rutina unui program zilnic nu le este in fire.

Cei mai multi varsatori prefera o slujba care sa le asigure cat mai multa libertate si cat mai putina raspundere, nu au dorinta de a conduce, de a domina, de a face bani, sau de a lua decizii importante. Dar Uranus este plin de surprize si cand ajung sefi devin indispensabili.

In noua pozitie de sef isi manifesta din plin inventivitatea, dar si caritatea si increderea in oameni si in partile lor bune, capacitatea de analiza si mai ales de prospectie si previziune.

Varsatorul – sef vede intotdeauna mai departe deca ceilalti, poate deveni dintr-o data un foarte bun analist, stiind ca varsatorii sunt oamenii marilor surprize. Si seful – varsator va fi o surpriza din toate punctele de vedere. Are obiceiul de a da ordine cel putin ciudate pe care subalternii nu le inteleg decat mult mai tarziu, face “mutari” greu de inteles pentru ceilalti, cu motivatii stiute numai de el.

In ciuda elementului – surpriza la care trebuie sa te astepti in orice moment, este un sef deosebit de capabil, cu care succesul este aproape sigur. Ceea ce apreciaza cel mai mult la subalterni este corectitudinea, devotamentul si onestitatea.

Spre deosebire de seful-leu sau scorpion nu-si va consuma niciodata energia convingandu-si subalternii ca au gresit sau unde au gresit. El are o adevarata pasiune pentru schimbare: ii place sa schimbe personalul, secretara, telefonul, mobilierul, totul. Desi da impresia unei persoane calme si hotarate, are o curiozitate aproape nervoasa.

Sentimentul lui fata de subalterni este prietenia, si, pana la proba contrarie, chiar si concurentii sau adversarii sunt tot un fel de prieteni. Este omul deciziilor spontane si neprevazute pe care i le dicteaza intuitia si mai putin cunoasterea, care nu are nevoie sa convoace consiliul de administratie pentru a lua o hotarare.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: