Barbatul-Varsator


Barbatul – Varsator este una dintre cele mai complexe personalitati ale zodiacului si una dintre cele mai imprevizibile. Preocuparea lui principala este de a studia oamenii din jurul lui, dar nu o face metodic si obiectiv ca barbatul – fecioara, nici pasionat si ambitios, ca scorpionul, ci cu o detasare putin filozofica. Pana la proba contrarie toti sunt prietenii lui, nu are antipatii gratuite.

Viata lui este plina de controverse si evenimente contradictorii, de intamplarile cele mai neasteptate, la care are reactiile cele mai surprinzatoare.

Comunicativ, sociabil si generos, este greu de stiut unde se termina prietenia si unde incepe iubirea. Pentru ca ii plac lucrurile complicate si tainele nedescifrate, nu va fi atras decat de ceea ce ii suscita indeajuns interesul sau il intriga, trezindu-i curiozitatea. Poate fi docil si tandru, dar si dur si detasat. Multi barbati din Zodia Varsatorului sunt de o inteligenta exceptionala, mult peste medie, care ajung pe trepte foarte inalte ale ierarhiei sociale, desi fenomenul nu este tipic pentru tipul zodiacal. Dar in egala masura, in zodie se intalnesc multi barbati – mai mult decat femei – cu tulburari nervoase sau psihice si, de multe ori, este greu de sesizat diferenta, confirmand adevarul ca geniul este de la un punct vecin cu nebunia.

Foarte multi barbati – varsator au tot felul de fobii, alergii, adevarate sau inchipuite, aproape toti sunt putin ipohondri. Nu sunt genul de barbati care coplesesc femeile cu cadouri costisitoare, dar daca ofera un banal buchet de flori, o fac ca si cum ar oferi orhidee.

Partea cea mai grea in a ghici daca sentimentul lui se cheama prietenie sau iubire este principiul oricarui barbat – varsator, ca la baza oricarei iubiri nu poate sta decat prietenia cea mai sincera si intelegerea. Pentru el iubirea este, in primul rand sau numai, comuniune spirituala si doar apoi fizica.

Viata cu el nu va fi niciodata o corabie pentru doi, pentru ca el are tot timpul altceva de facut, alte curiozitati de satisfacut. Trebuie sa fie tot timpul inconjurat de lume pentru ca oamenii sunt mediul lui vital.

Nefiind un spirit foarte practic, cu el nu poti avea siguranta materiala pe care ti-o da scorpionul, fecioara sau capricornul, dar ce nu va lipsi niciodata este elemental surpriza si sansa, pentru ca, de cele mai multe ori, este si el un norocos. Nu are ambitii foarte mari, este doar animat de idealuri generoase, atras de partea necunoscuta inca a lucrurilor si o mare dorinta de inovatie, chiar daca ii lipseste tenacitatea altor semne zodiacale.

Barbatul – varsator este gata in orice moment sa-si faca cunostinte noi, se leaga greu sau niciodata de cineva, se plictiseste repede, dar este in permanenta in cautarea partenerei perfecte. Desi iubeste noul si, in ciuda atractiei fata de tot ce este neobisniut, ramane in esenta un credincios atat timp cat nu i se pretinde sa devina conformist.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • eu  On iunie 1, 2012 at 8:51 pm

    Ma regasesc in 100% din ceea ce scrie aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: