Copilul-Capricorn


Copiii-Capricorn au trasatura definitorie a oricarui saturnian tipic: cand sunt mici arata ca niste omuleti seriosi, preocupati de probleme serioase, care nu au veselia si inconstienta copilariei. De mici fac totul foarte serios, vorbesc foarte devreme si foarte intelept, de parca ar mai fi trait odata, sunt de o maturitate surprinzatoare.

Au o vointa puternica, sunt foarte voluntari in gesturi si hotarari, si de multe ori ei sunt cei care ii intimideaza pe parinti si nu invers. Daca vor foarte tare un lucru il obtin fara prea mare efort. Si tot de mici isi organizeaza viata dupa propriile lor reguli foarte serioase, cu un simt practic care nu poate fi decat influenta saturniana. Nu manifesta un mare interes pentru jocurile copilaresti, ei au alte obiective de atins.

Prefera, in general, anturajul celor mari decat grupurile galagioase de copii, este mult mai interesat de problemele majore ale adultilor.

Ei invata cu usurinta totul, pentru ca vor sa stie si mai ales sa ajunga “cineva”, este gandul cu care traieste orice copil din zodia Capricornului. Chiar daca nu au inteligenta sclipitoare sau memoria prodigioasa a altor nativi, copiii-Capricorn sunt extraordinar de constiinciosi, logici si organizati, cu o putere de munca si de asimilare foarte mare, nu atat prin desteptaciune cat prin vointa.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: