Femeia – Capricorn


Femeia din zodia Capricornului are atat de multe intruchipari incat tipicul aproape ca nu exista. Poate fi ultra-feminina si suava sau rece si calculata, dar oricum ar arata, are un singur tel: sa gaseasca barbatul potrivit, de care si fie mandra si sa fie tatal ideal pentru copiii ei. Pentru ea valorile supreme in viata sunt: securitatea, autoritatea, respectul si pozitia sociala.

Pare docila si rabdatoare, dar are acea ambitie ascunsa, specifica, si are destul simt practic, rabdare si ingeniozitate sa ajunga acolo unde doreste si, de cele mai multe ori, reuseste.

Indiferent de mediul in care traieste, femeia-Capricorn are o gratie innascuta a comportamentului care ii poate suplini lipsa de educatie. Natura ei saturniana, putin pesimista, dar rationala si practica, are nevoie de dovezi cat mai concrete de securitate materiala si de pozitie sociala, nu de promisiuni romantice, pe care nu le apreciaza decat daca prezentul si viitorul sunt asigurate… financiar. .

Ea este sentimentala numai in al doilea rand, intai si intai este practica, va sti intotdeauna ce relatii sociale este util sa intretina, cand si pe cine trebuie sa invite la masa, pentru cine trebuie facut un anumit serviciu si pentru cine nu, adica are din plin ceea ce se cheama simt social, si tot ce face este foarte eficient, este intr-un cuvant plina de personalitate.

In educatia copiilor este la fel de eficienta, ea fiind de multe ori capul familiei, reuseste sa le organizeze viata si educatia foarte bine. De obicei, copiii mamelor-Capricorn le datoreaza mamelor totul, ea traieste intens toate bucuriile si necazurile copiilor, ca si cum ar trai a doua oara prin ei.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: