Copilul-Sagetator


Copiii-Sagetatori sunt niste mici clovni in miniatura, deschisi, mereu gata sa izbucneasca in hohote de ras, inveselind casa cu rasul lor copilaresc. Sunt prietenosi si apropiati, mereu pusi pe sotii.

Baietii prefera jocurile in aer liber unde vor inventa tot felul de calatorii in jurul pamantului sau mai departe, vor fi fascinati de cartile de aventuri si calatorii. Cel mai adesea, vor dori un animal langa ei pe care il iubesc ca pe un frate. Fetitele sunt vesele si cochete, ascultatoare si cuminti, desi incapatanate cand vor ceva cu tot dinadinsul.

Vor accepta ceea ce le impuneti. numai daca ati reusit sa-i convingeti ca este logic sa fie asa, nu incercati sa-i pacaliti, ei sunt destepti din nastere si vor dori sa fiti la fel. Sunt de mici usor sarcastici sau ironici si trasatura se accentueaza la adolescenta. Au o curiozitate innascuta si vor sa stie totul, mai ales totul despre oameni si comportamentui uman.

Invata, de obicei, foarte bine, fiind inteligenti si de o curiozitate iscoditoare, scoala nu constitute pentru ei o problema, atat timp cat nu sunt constransi la un program prea rigid. Iubesc cel mai mult plimbarile si jocurile in aer liber, dar cel mai mult vacantele si calatoriile cat mai lungi, in locuri necunoscute pe care le vor cerceta si le vor iubi.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: