Zodia Sagetatorului


zodiac-9

Personalitati nascute sub semnul Sagetatorului

Beethoven, John Osborne, John Milton, Frank Sinatra, Winston Churchill, Sir Noël Peirce Coward, Mark Twain, Walt Disney, Maria Callas, Sammy Davis

Cum se recunosc cei nascuti in zodia Sagetatorului?

Sagetatorul este un semn zodiacal al focului, energiei si entuziasmului, pozitiv si puternic, dar cumpatat, fara a fi dominat de autoritate ca Leul sau impulsiv ca Berbecul. Nativii sunt leali, generosi, spontani, veseli, sinceri si siguri de ei, cu o mare dorinta de libertate a miscarii, a gandului, a cuvantului, expansivi, deschisi.

Cea mai mare calitate a lor este sinceritatea si cel mai mare defect al caracterului lor – superficialitatea.

Caracteristica lor dominanta este dinamismul, in toate formele, miscarea, calatoriile, sportul.

Sunt indrazneti, cu o mare tentatie a riscului, care-i atrage si ii incita, indrazneala lor este
orientata spre teluri si idealuri generoase, pentru ei si pentru altii, fara a avea nimic din indrazneala violenta si furtunoasa a Scorpionului.

Nascuti sub guvernarea planetei Jupiter, desi viata lor este plina de obstacole, fiecare obstacol trecut inseamna o noua experienta, ei raman niste entuziasti optimisti, mereu in actiune si miscare.

Sagetatorii sunt cei mai sinceri si directi dintre oameni, spun exact ceea ce cred fara nici o urma de malitiozitate. Cu cele mai bune intentii, cu o lipsa totala de tact, ei au intotdeauna replica cea mai directa, cu limba la fel de ascutita ca si mintea.

Ca tip fizic, Sagetatorii sunt sportivi, atletici, cu trasatori armonioase, deschisi si prietenosi, cu miscari rapide, mereu in agitatie, neconventionali in comportament ca si in vorbire.

Atat femeile cat si barbatii iubesc foarte mult animalele. De altfel, dintre Sagetatori sunt cei mai multi jockey, dresori de animale, piloti de curse, atleti si alergatori, ceea ce nu este deloc intamplator, ei iubind in egala masura animalele, viteza si miscarea.

Sagetatorul tipic este cel mai adesea vorbaret, sociabil, mai tot timpul bine dispus, cu un deosebit simt al umorului, plin de initiative, gata oricand sa ajute pe cineva care se afla in dificultate, dar reactioneaza impulsiv la orice acuzatie nedreapta sau repros la adresa lor.

Ca si nativii din zodia Balantei, Sagetatorii au acelasi aer inocent, in ciuda varstei, isi pastreaza un fel de naivitate copilareasca, o indrazneala putin inconstienta, un optimism innascut, si un fel de refuz de a lua viata in serios.

Desi au o memorie foarte buna, in privinta datelor istorice sau literaturii, sunt destul de ”imprastiati” ca sa uite mereu cheile, portofelul, manusile.

Generos si idealist, Sagetatorul ia viata ca un teatru, uneori comic, alteori trist, in care fiecare are rolul lui si in care el este arlechinul, grav si intelept, sub costumul de circ.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: