Subalternul-Scorpion


Nici un alt subaltern al dumneavoastra nu este atat de sigur pe el, pe ceea ce stie si ceea ce poate ca subalternul-Scorpion. Este foarte constiincios, cunoaste foarte bine meseria, are intotdeauna dreptate, chiar cand nu are, va va convinge ca are, si in orice caz, nu va suferi de vreun complex.

Daca are in vedere ascensiunea, o va face cu rabdare si tact, isi va cladi edificiul cu rabdare si tenacitate – caramida cu caramida – dar mai ales cu ingeniozitate. El va fi atat de bun in meseria lui incat va fi imposibil de inlocuit. Simtul lui special ii va spune cand a sosit momentul sa atace.

Primul pas este acela de a deveni indispensabil. Scorpionii-subalterni sunt la fel de incapatanati, pasionati, razvratiti, ca orice alt Scorpion, dar are ceva in plus: nu pierde nici o clipa din vedere obiectivul final, si nu are liniste pana cand nu isi atinge telul. Si nici atunci, pentru ca apare alt tel, pentru ca el tinteste din ce in ce mai sus.

Cele mai des intalnite meserii ale Scorpionilor sunt de detectivi, chirurgi, aviatori, oameni de stiinta, politisti, cercetatori, reporteri, sau orice alt domeniu care ii asigura independenta, ii asigura destul spatiu de actiune pentru a-si exercita talentul de conducator, business-man si ingeniozitatea in a gasi solutii cat mai neasteptate la problemele cele mai simple. Este un colaborator periculos, pentru ca de obicei stie sa te aduca unde vrea el si sa obtina ceea ce doreste. Cand nu este asa, devine dezagreabil, calmul dispare si atmosfera se incarca de energie…aproape nucleara. Nu-ti ramane decat sa astepti explozia care nu va intarzia prea mult

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: