Femeia-Scorpion


Femeia-Scorpion, frumoasa sau nu, desteapta in orice caz, are un singur mare regret: ca nu s-a nascut barbat. Orice experienta cu o femeie-Scorpion are acelasi efect asupra barbatilor: devin mai tristi, dar mai intelepti.

Ea arata la fel de seducatoare si in blue-jeans si in rochie de seara, si la bucatarie ca si pe strada. Asta inseamna ca farmecul ei nu tine de exterior, ci de resurse interioare si, bineinteles, de capacitatea de hipnoza si vocea catifelata.

In nici un caz nu incercati sa-i faceti complimente, ar topi orice alta femeie dar nu pe ea,va va strapunge cu o privire mai penetranta decat un aparat de raze X.

De obicei, ea isi recunoaste partenerul la prima privire, si, printr-un ciudat fenomen de magie, perceptia este transmisa aproape simultan partenerului.

Ceea ce apreciaza mai mult la un barbat este forta, n-ar putea avea langa ea niciodata un barbat slab, el trebuie sa fie mai puternic, mai destept si mai…barbat decat media.

Ca orice Scorpion, are pasiuni puternice, nu e niciodata doar interesata de ceva sau de cineva, ci ori ii place foarte tare, ori uraste la fel de patimas. Oricat de intima ar fi relatia cu ea, va avea intotdeauna dreptul la o mica ratie de mister intangibil, un coltisor in mintea si in sufletul ei unde nu veti putea patrunde.

Femeia-Scorpion nu are nevoie de certificat de casatorie, pentru a fi partenera ideala. Conformismul nu o atrage in nici un fel, singurele legi sunt cele pe care si le impune singura, si cea mai importanta este independenta. In situatii extreme isi apara partenerul si caminul cu ferocitate, caminul ei este sfant, atat timp cat totul merge conform principiilor ei.

Chiar daca isi stie defectele nu va face nimic sa le schimbe. Deci, ori o luati asa cum este fara nici o speranta ca, cu timpul, o veti putea imblanzi, ori o parasiti. E de preferat prima varianta, pentru ca parasind-o, nu o veti uita niciodata, va va bantui zilele si noptile pentru tot restul vietii, mai rau decat un cosmar.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comentarii

  • grigo!  On ianuarie 7, 2013 at 2:06 pm

    da!asa e!100%, fara obiectii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: