Subalternul-Fecioara


Avand printre colaboratorii dumneavoastra un subaltern-Fecioara, cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa il avansati pe post de adjunct sau sa-l faceti cel mai apropiat colaborator. Dar nu prea repede, pentru ca luat pe nepregatite, ii veti trezi suspiciuni, va considera ca sunteti prea impulsiv pentru a fi demni de incredere!

Subalternul, ca orice nativ din zodia Fecioarei va fi probabil cel mai constiincios, meticulos, punctual si bun profesionist, care isi cunoaste exact valoarea, chiar si valoarea in bani. Orice subestimare il nemultumeste asa cum orice supraevaluare il face sa devina suspicios. El nu asteapta decat sa fie rasplatit pentru exact atat cat face, fiindca banii sunt un capitol important pentru el, atata timp cat ii asigura independenta. El nu este stapan pe el decat atunci cand stie ca nu depinde de nimeni.

Cu spiritul de observatie foarte ascutit, el are un ochi atent pentru orice detaliu, ceea ce devine putin incomod chiar pentru sef. Titlurile si posturile inalte nu constituie pentru el cea mai mare dorinta, perfectiunea – da. Subalternul-Fecioara are o multime de calitati: abilitate, bun gust, perseverenta, acuratete si rapiditate, sunt extrem de lucizi, obiectivi, inteligent:i, modesti, discreti. Si un singur mare defect – spiritul critic care nu iarta pe nimeni, nici chiar pe sefi.

Foarte multi nativi lucreaza in domenii care cer spirit de observatie, meticulozitate, ordine si punctualitate: medicina, farmacie, munca de laborator, contabilitate, presa, agentii de publicitate dar si de servicii.

Subalternul-Fecioara nu trebuie niciodata supravegheat sau controlat, pentru ca simtul datoriei si responsabilitatii este aproape total. De asemenea, nu ii dati prea multe sfaturi, el stie oricum mult mai bine ce are de facut. Biroul lui va fi cu siguranta cel mai curat, ordonat, cu fiecare lucru pus la locul lui, orice dezordine ii scade eficienta si nimeni nu trebuie sa ii tulbure programul zilnic. In general, suporta greu schimbarile, chiar cele in bine, nu ii plac surprizele ci numai lucrurile bine facute si mai ales bine calculate.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: