Seful-Balanta


Pentru un nativ din zodia Balantei postura de sef i se potriveste ca o manusa. Inteligent, ingenios, analist, echilibrat, indemanatic, ponderat, intelept in orice decizie pe care o ia, este intotdeauna in activitate fara sa lase niciodata impresia ca se grabeste. Este foarte activ fara sa fie insa energic sau dinamic. Influenta a elementului aer care domina semnul zodiacal, face totul cu un fel de gratie si discretie, ca o imagine filmata cu incetinitorul.

In ciuda comportamentului calm, intotdeauna amabil, seful Balanta nu e chiar un izolat. Ca orice nativ din zodia Balantei are o continua nevoie de a se exprima, de a comunica cu ceilalti, si o face vorbind asa cum numai el stie sa o faca, cu argumente, convingator, analizand si cantarind totul pe toate fetele, cu o evidenta placere. Dar cand trebuie sa ia o decizie foarte importanta, abia atunci vine partea cea mai grea, si in teama lui de a nu gresi, de a nu fi nedrept, va cere, pe rand parerea tuturor: a secretarei, a adjunctului, a liftierului, a subalternilor, si dupa ce va cumpani bine, va lua in final marea hotarare, si nu se stie prin ce procedeu secret de ,,prelucrare a datelor” va fi cea mai buna, cea mai logica si cea mai rezonabila decizie posibila. Daca nu iese bine, seful- Balanta are un talent deosebit de a da vina pe oricine altcineva, si bineinteles ca o va face cu un zambet cuceritor!

Biroul lui va fi decorat si mobilat cu gust, in culori luminoase, calde si armonioasc, fara stridente sau excentricitati. Aproape toti nativii au intr-un fel o inclinatie catre motivele sau arta orientala, este un fel de chemare spre linistea modului de viata oriental sau a filozoflei orientale de impacare a individului cu el insusi si cu lumea.

Atunci cand “seful”” este o femeie-Balanta, este chiar mai bine, stie chiar cu mai multa diplomatie sa-si conduca treburile. Autocontrolul ei functioneaza atat de bine incat poate fi chiar mai puternica si mai eficicnta decat un barbat.

Contrar altor femei, ea nu va lasa niciodata sentimentele sa-i guverneze viata. Femeia-Balanta este jumatate suflet, jumatate gandire, dar jumatatea logica si rationala este putin…mai mare.

Orice sef-Balanta isi apreciaza colaboratorii constiinciosi si devotati, dar va pastra intotdeauna un mare grad de obiectivitate in aprecierea lor, nu are nici simpatii, nici antipatii profunde, relatiile lui cu oamenii sunt mai mult distante si in general neutre. Nu este nici generos, nici zgarcit, doar obiectiv si corect.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: