Femeia-Balanta


Eleganta, rafinata, imbracata in fosnitoare matasuri, vaporoasa, feminina si gratioasa, femeia-Balanta are o minte care opereaza cu o logica aproape masculina. Nimic din candoarea ei exterioara si zambetul fermecator nu sugereaza gandirea profunda si logica ei imbatabila, pana cand nu o auzi vorbind. Iar daca subiectul o incita indeajuns la teoretizare si argumentare, cu greu veti reusi sa strecurati un Da sau Nu, mai ales daca vrea cu tot dinadinsul sa va dovedeasca ca nu aveti dreptate! Si veti auzi cele mai solide rationamente daca nu ar strecura un zambet candid la fiecare fraza! Iar in final, va veti lasa convins, nu conteaza de ce, dar veti fi sigur ca are dreptate. Oricat spirit combativ ar avea – si are cat pentru doi barbati – tendinta ei spre disputa izvoraste din cea mai sincera dorinta de a lua o decizie impartiala, si, de cele mai multe ori, asa si este.

Femeia-Balanta este o femeie activa, care isi stie foarte bine socotelile. Ii plac lucrurile frumoase, parfumurile si blanurile. In ciuda parerii unanime, chiar daca este echilibrata si rationala, nu poate trai singura, si este mereu in cautarea partenerului potrivit, atat in afaceri cat si in viata intima. Pentru ca si casnicia este tot un fel de afacere, desi nu lipsita de sentimente, dar un fel de ”societate mixta” in care fiecare partener are misiunea si sarcinile lui, dupa un fel de… regulament foarte strict, fixat bineinteles de ea in calitate de presedinte al corporatiei, care va veghea, protectoare, la bunul mers al lucrurilor.

Femeia-Balanta va va ajuta in rezolvarea problemelor, cu marea ei putere de analiza si judecata solida si impartiala. Inteleapta si rationala ea nu amesteca niciodata emotiile in afaceri, in ea veti avea cel mai bun avocat, consilier, bancher. Aceasta nu inseamna insa ca nu stie sa fie si o sotie tandra si iubitoare, desi ii place sa vorbeasca putin cam mult. Este si blanda si puternica in acelasi timp, ceea ce nu multe femei reusesc sa fie. Desi pare neajutorata si fragila, este facuta din nouazeci la suta otel, de aceea se spune ca meseria in care reuseste cel mai bine este casatoria. Ea stie sa-si ascunda foarte bine ascutimea mintii sub aparenta feminitatii.

Copiii si-i iubeste foarte mult dar totul in educatia lor este facut cu masura si echilibru. Poate fi foarte autoritara dar si foarte tandra cu ei, copiii nu sunt niciodata ignorati sau neglijati, dar au locul lor precis in ierarhia familiei. Mama ii invata foarte devreme respectul fata de cei mari, si mai ales respectul fata de seful familiei, fata de familie ca institutie.

Ea iubeste tot ce este frumos si pur, deosebit si de calitate, frumusetea sub toate formele ei. Ii place sa-si etaleze frumusetea, are gusturi rafinate, este fascinanta si cuceritoare, cu o logica de fier si un zambet de copil.

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: